Welkom bij la Taupe (de Mol)

Domaine la Taupe maakt natuurwijn. Wij zijn wijnmakers die honderd procent zuiver werken. Wij gebruiken geen pesticiden, geen herbiciden of kunstmest op ons land. Wij voegen geen gisten toe, wij filteren de wijnen niet en voegen geen sulfiet toe. Kortom ‘pur jus’. Wij streven in harmonie met onze planten en omgeving de mooiste en beste wijnen na! Energie dat is waar het om draait. Wijnen die je energie geven! En bovenal geen koppijn.

Wij doen het werk zelf en met de hand, iedere stap in het wijnmaak proces, om eerlijke en authentieke wijnen te maken. Wij geloven in gezonde en eerlijke wijnbouw. Wij werken bio dynamisch. De wijngaarden zijn sinds 1997 biologisch en sinds 2007 bio dynamisch verbouwd. Dat houden we met liefde in stand. Duurzame wijnbouw staat bij ons hoog in het vaandel. We werken met bio dynamische preparaten, en stimuleren de bio diversiteit door bomen, tarwe, groenten en bloemen te planten. En uiteraard houden we veel van dieren. In  2022 zijn we met schapen gaan werken.

Een open plek om samen te werken

Domaine la Taupe is een plek om samen te werken en te leren samenwerken met moeder aarde. Je bent het hele jaar welkom om mee te werken. Of kom langs om een goed glas te proeven. De wijn staat voor je klaar.

En hier is altijd wat te doen! Dus als je zin hebt om je hoofd te legen, handen uit de mouwen en gewoon lekker buiten te zijn, wees welkom. We delen onze kennis en ervaring graag met je.

En mocht je benieuwd zijn naar onze wijnen, in onze webshop op deze site kan je deze direct bestellen:  De wijnen worden bij je thuis geleverd. Je koopt direct bij de wijnboer, bij ons. Er zitten geen partijen tussen.

Benieuwd naar wie we zijn en waar we werken? Neem hier een kijkje over ‘onze mooie Loire vallei’

Wandel mee met Bert in de wijngaarden

Come back again

You must be over 18 to preview our website

Are you over 18 years old?

You must be over 18 to preview our website

Open chat
Bonjour, Hello - how can we help you? We have some beautiful wines for you. Get in touch if you want to know more about us or purchase our wine directly! Thank you
All information provided will be used only by Domaine la Taupe.