Talent

Het hele jaar door zoeken we mensen die het leuk vinden om te werken en te helpen in onze biodynamische wijngaard. Ben je gemotiveerd, heb je ervaring in wijnbereiding of (biodynamische) tuinbouw/akkerbouw/landbow/fruitteelt? Dan horen we graag van je!

We weten dat we dit werk niet alleen kunnen doen en dat willen we ook niet. We delen graag onze liefde en begrip voor wijn en natuur met anderen en we hopen ook van jou te leren. We zullen beiden de kans krijgen om van elkaar te leren en te groeien, dat is onze filosofie.

Neem gerust contact met ons op! In de afgelopen jaren hebben we mensen van over de hele wereld, jong & oud mogen verwelkomen om zich bij ons aan te sluiten.

 

Vrijwilligers

We verwelkomen vrijwilligers op onze boerderij. Ervaring is geen must, motivatie is wat ons allemaal drijft om nieuwe dingen te creëren en te ontdekken. We hebben een connectie met de Wooffing-site in Frankrijk. Hier kun je ook meer lezen over de ervaringen van anderen door de jaren heen. Wij bieden een bed en een maaltijd in ruil voor werken in de moestuin, de wijngaarden en de kelder. Je sluit aan bij het team, waardoor je veel leert en onderdeel bent van het werken en leven op ons wijndomein. Wil je heerlijk even buiten zijn, en toch wat nuttigs doen. Dan is dit iets voor jou. Ervaring is niet vereist, wel een portie motivatie en interesse in het boerenleven!

 

Stage

Ben je op zoek naar een leuke, leerzame stage in het buitenland? Bij ons ben je het hele jaar welkom.

Ieder jaar nemen we Franse en Nederlandse stagiaires op in ons bedrijf. Voor ons is het een streven om te investeren in de kennis van de generatie na ons. Met een economische, (agro) commerciële achtergrond ben je welkom. En ook als je een landbouw, wijnbouw, akkerbouw achtergrond hebt. Ons bedrijf is ook erkend leerbedrijf voor MBO stagiaires in Nederland. Je vindt ons op stagemarkt.nl

We creëren een omgeving waarin je kunt leren en vooruitgang kunt boeken op het gebied van wijn en biodynamische technieken. We nemen leerlingen aan vanaf 16 jaar. We ondersteunen je leerdoelen en bieden accommodatie.

Wijn maken

Heb je altijd al gedroomd van zelf wijn maken? Bij ons is dit mogelijk. Elk jaar hebben we ruimte voor verschillende projecten. We geven wijnmakers en bedrijven de mogelijkheid om hun eigen natuurlijke wijn te maken in onze kelder. Als je meer wilt weten over het maken van je eigen wijn, neem dan contact met ons op en dan bespreken we je plannen.

 

Come back again

You must be over 18 to preview our website

Are you over 18 years old?

You must be over 18 to preview our website

Open chat
Bonjour, Hello - how can we help you? We have some beautiful wines for you. Get in touch if you want to know more about us or purchase our wine directly! Thank you
All information provided will be used only by Domaine la Taupe.