Wie zijn wij

In het kort, wie wij zijn

In augustus 2017 zijn we van start gegaan met de realisatie van onze droom. Het maken van bio dynamische wijn. Bert, Nicole en de kinderen hebben besloten Amsterdam te verlaten en zich te vestigen in de Loire streek, meer precies Thésée. Wij hebben 8,5 hectare bio dynamische wijngrond overgenomen van Bruno Allion.

In Amsterdam werkte Bert als journalist. Daarnaast is Bert sinds 2003 actief in de Vin Naturel wijnhandel. In 2003 richtte hij samen met een goede vriend Klarewijn op. In 2015 hervatte Bert deze activiteit door de oprichting van Bruut wijnimport.  

Naast het maken van wijn, blijft Bert wijn importeren naar Nederland. Momenteel werkt Bert met 30 verschillende wijnboeren, alleen vin naturel boeren, uit Frankrijk, Italie, Spanje en Duitsland.

Nicole heeft na haar studie psychologie in Groningen en bedrijfskunde aan Nyenrode verschillende management functies in het bedrijfsleven gehad en maakt nu de overstap naar het Franse wijnbedrijf. Waar zij dichtbij en samen met de natuur oplossingen vindt voor duurzame wijnbouw. Lees hier haar passie volle verhaal over natuurwijn en creatie van een natuurproduct: https://www.youtube.com/watch?v=Zcd4gApqflc

Taeke, Anna en Gilles zijn hun 3 kinderen. Die in de buurt naar school gaan.