Verblijf bij ons

Ervaar de charme van een verblijf op ons wijndomein in de Loire.

 

Gelegen in het hart van de prachtige Touraine wijnstreek, net ten zuiden van Blois, biedt wijndomein een uniek en betoverend verblijf voor wijnliefhebbers en natuurliefhebbers. Dompel jezelf onder in de wereld van natuurlijke wijnbereiding terwijl je geniet van het comfort van onze accommodatie.

We nodigen je uit om te verblijven in onze gezellige tweepersoonskamer met een privé badkamer, gelegen in ons wijnhuis. Je slaapt precies daar waar de magie gebeurt, omringd door de essentie van onze wijnbereiding.

 

Bert neemt je mee in onze wijnkelder en verzorgt een gedenkwaardige en unieke wijnproeverij. Wil je meer weten en begrijpen van natuurwijnen, hoe deze gemaakt worden, hoe deze smaken, waarom deze zo anders en veel beter smaken dan de gemiddelde supermarkt wijn. Dan is een wijnproeverij met Bert een wine live changer. Meer dan 30 jaar kennis van natuurwijnen, een ontmoeting met wijnboer Bert is geweldig!

 

Voor een langere ervaring zijn we ook bezig met het renoveren van een grote schuur op ons terrein om twee comfortabele appartementen te creëren, perfect voor gasten die zich volledig willen onderdompelen in het leven op de wijngaard.

 

Tijdens uw verblijf kun je de beroemde Loire-kastelen verkennen, de dichtstbijzijnde dierentuin Zoo parc Beauval bezoeken en genieten van de schilderachtige schoonheid van de Touraine wijnstreek door ontspannen wandelingen, kanotochten en fietstochten te maken.

Come back again

You must be over 18 to preview our website

Are you over 18 years old?

You must be over 18 to preview our website

Open chat
Bonjour, Hello - how can we help you? We have some beautiful wines for you. Get in touch if you want to know more about us or purchase our wine directly! Thank you
All information provided will be used only by Domaine la Taupe.